Стало відомо, що в Україні виставили на продаж надпотужну Таврію. Вона здатна розганятися понад 200 км/год і має незвичайний дизайн. Крім того, власник оснастив автомобіль сучасною мультимедійною системою та доопрацював інтер'єр.

У Запоріжжі на продаж виставили незвичайний проект на базі ЗАЗ-1102 "Таврія". Автомобіль отримав нове кузовне обваження, двигун від Ford Kuga і безліч інших доробок.

Ось як охарактеризував свою "крихту" продавець: "Розва Таврія повністю з начинкою від Форда. Документи є але за тех.паспортом як таврія 1.1)) Привід передній, підсилювач керма, двигун швидкий 2.5, не димить, швидкість включаються легко, масло не жере , працює і їздить краще і швидше за всяких бех і мерсів".

Відомо, що авто допрацьовували приблизно з 2015 року. Від стандартної Таврії ЗАЗ-1102 у автомобіля залишилися недоторканими лише дах та багажник.

Багато деталей підвіски було взято від різних моделей Ford. Так, у кросовера Kuga був запозичений 2,5-літровий двигун, який видає потужність близько 200 л. і 320 Нм крутного моменту.

Крім того, на автомобіль встановлені нова мультимедійна система, тонування та кермо від Ford Cougar.

Зазначимо, що у 2016 році надпотужну Таврію продавали за 9000 доларів. Зараз же лише за тисячу доларів! Щоправда, за минулі роки автомобіль дещо постарів і отримав певні ушкодження.

Так, за словами власника, одного разу автомобіль потрапив у ДТП, через що у нього з'явилися вм'ятини на дверях та задньому крилі. Також на фото відсутній передній бампер, але, за словами продавця, він іде в комплекті.

"З недоліків вм'яті двері та заднє крило - на їзду не впливає))) передній бампер є!", - пише власник.

Читайте також:

Жаль, що таке зараз не роблять для села: як виглядав рідкісний ЗАЗ "Таврія" італійської збірки

За ці гроші можна було купити іномарку: як виглядала Таврія "Спорт", про яку мало хто знав

Була і сімейна, і молодіжна: як виглядали рідкісні ЗАЗ "Таврія", про які мало хто знав