Виявлення "цвинтаря маслкарів" в одному з американських штатів схвилювало автолюбителів, а відео з знахідкою було опубліковано на YouTube-каналі Auto Archeology.

Про це пише «autocentre»

На цвинтарі знаходиться кілька десятків автомобілів відомих марок, таких як Mopar, Pontiac, Dodge, Plymouth, Chrysler та Chevrolet. Серед них є рідкісні знахідки із двигунами Hemi.

Покинуті авто в США
Покинуті авто в США

Однак стан цих маслкарів описується як дуже плачевний. Багато хто з них заіржавів за роки простою, а деякі постраждали від пожеж або нещасних випадків, внаслідок чого були відсутні деталі. Деякі автомобілі є просто кузовом.

Покинуті авто в США
Покинуті авто в США

Покинуті авто в США
Покинуті авто в США

Серед виявлених автомобілів заслуговують на увагу моделі з двигунами Hemi, у тому числі Dodge Coronet RT 1968 року та Super Bee 1969 року, Hemi Cuda та Dodge Challenger R/T 1970 року, а також Plymouth Road Runner 1969 року та аналогічна модель 1970 року. Судячи з VIN-кодів, всі ці автомобілі спочатку оснащувалися двигунами Hemi.

Доля цих маслкарів залишається невідомою, але передбачається, що вони можуть бути виставлені на аукціон. Деякі автомобілі, особливо ті, які все ще вважаються такими, що підлягають відновленню, можуть отримати можливість знайти друге життя на дорогах, приносячи радість новим власникам.

Читайте також:

Секрет наших бабусь: для чого змащувати дзеркало огірком та яким буде результат

Скорочення і зовсім інші зарплати: що чекає на держслужбовців і до чого готуватися

Тепер ви будете хвалитися цим рецептом: готуємо домашню курячу ковбасу зі свининою та сиром