Ралі Дакар, відоме своїми труднощами та екстремальними умовами, на жаль, пережило ще одну трагедію зі смертю іспанського мотогонщика Карлеса Фалькона. 45-річний гонщик потрапив у тяжку аварію на другому етапі гонки в Саудівській Аравії, в результаті якої у нього зламана ключиця, п'ять ребер та хребет.

Про це пишуть «ФАКТИ»

Незважаючи на те, що Фалькон був доставлений повітрям до лікарні в Ер-Ріяді з набряком мозку і поміщений у штучну кому, він помер від отриманих травм.

Інцидент стався незадовго до фінішу етапу і його колега-гонщик Олександр Азенайс виявив на трасі Сокола. Азенайс зробив спробу реанімації до прибуття медичних працівників. Травми Фалькона були широкими, і медична бригада вжила термінових заходів, щоб доставити його до лікарні.

На жаль, пізніше його команда підтвердила його смерть, заявивши, що він помер від зупинки серцево-легеневої діяльності через пошкодження нервової системи.

Карлес Фалькон, відомий своєю пристрастю до мотоциклів, працював ІТ-фахівцем та гідом, але вільний час присвячував розвитку своєї любові до перегонів.

Його команда TwinTrail віддала шану Соколу, підкресливши його радість життя, його заразливу усмішку та щастя, яке він приносив іншим. Мрія Фалькона взяти участь у ралі «Дакар» впала, залишивши гоночну спільноту в жалобі.

"Карлес залишив нас. У лікарні підтвердили, що він помер від зупинки серцево-легеневої діяльності через пошкодження нервової системи, - написала соцмережі його команда TwinTrail. - Йому подобалося кататися на мотоциклі, і ми завжди пам'ятатимемо його усмішку та щастя, яке він дарував іншим. Він насолоджувався життям, особливо мотоциклами, і пішов від нас, коли здійснював свою мрію - гонки в Дакарі".

Читайте також:

Якщо захотілося чогось дуже смачненького: рецепт салату з куркою, кукурудзою та ківі

Скільки українці зможуть заробляти в Угорщині: названі зарплати та вакансії

Щоб не проіржавіла за два роки: як потрібно правильно доглядати кузов автомобіля