Всесвітньо відомі українські автомобілі ЛуАЗ-969, які колись славилися своєю чудовою прохідністю та доступністю в обслуговуванні, залишалися незмінними лише в одному аспекті – дизайні, який завжди викликав певну незадоволеність у споживачів.

Проте український дизайнер Роман Прядько вирішив змінити цю ситуацію та представив фантастичну концепцію ЛуАЗ-969 у сучасній подобі 2020 року.

Український дизайнер Роман Прідько поділився рендерами "Волині" - концептуального оновлення цього легендарного українського всюдихода. Дизайн зберіг яскраво виражені риси оригіналу, проте набув сучасної та органічної форми. Цікаво, що деякі спостерігачі помітили у деталях цього автомобіля елементи від інших всесвітньо визнаних моделей.

Таким чином, новий ЛуАЗ нагадує гармонійне поєднання Toyota RAV4, Pajero Pinin, Suzuki Jimny та Jeep Wrangler. Чудові рішення дизайнера можна побачити у розділенні фар на два блоки та у використанні задньої стійки вікна як тримач для додаткових аксесуарів.

Інтер'єр ЛуАЗ-969 придбав витончені згладжені лінії, які нагадують Fiat 500. В цілому, автомобіль вийшов вельми привабливим, проте незважаючи на це, навряд чи ми колись побачимо його у живу реалізацію. Проте цей унікальний погляд на відродження ЛуАЗ-969 назавжди залишиться в серцях автолюбителів.

Новий дизайн ЛуАЗ-969, скріншот із мережі

Новий дизайн ЛуАЗ-969, скріншот із мережі

Новий дизайн ЛуАЗ-969, скріншот із мережі

Читайте також:

Щоб не потрапити у неприємності: коли насправді потрібно переходити на зимову гуму

Рідко ламаються і недорогі в обслуговуванні: названо машини, які ніколи не підведуть

Такий би зараз виділявся на дорогах: як виглядав рідкісний мінівен ЗАЗ