В мережі обговорюють 55-річну "Волгу", відновлення якої зайняло понад вісім років.

Зокрема, мова йде про відреставрований двокольоровий ГАЗ-21 "Волга" 1966 року випуску, який продають за 1,8 мільйона рублів (приблизно 664 тисяч гривень) в Новосибірську. За словами продавця, він вклав в це авто масу сил і часу, пишуть росЗМІ.

у мережі показали унікальну Волгу, яку відновлювали 8 років, фото з соцмереж

Представлене авто виглядає дійсно бездоганно. "Волга" має біло-червоний кузов і аналогічний інтер'єр, оброблений шкірою. У машині збереглися всі оригінальні деталі.

Інженерам вдалося відновити кузовні деталі, а також елементи інтер'єру, в тому числі радіомагнітолу середини минулого століття і фірмовий годинник. Під капотом "Волги" залишився 4-літровий бензиновий двигун потужністю 64 кінські сили, який відмінно функціонує разом з механічною трансмісією.

у цієї Волги збереглися оригінальні запчастини, фото з соцмереж


Незважаючи на свій 55-річний вік цей автомобіль ще в змозі розігнатися до 130 кілометрів на годину. Пробіг раритетного екземпляра, у якого був один лише власник, становить всього 2 500 кілометрів.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо про велику аферу з машинами, яку провертають в Україні. Уточнюється, що українцям підсовують нові машини з дефектами, що підтверджує скандальне відео, злите в мережу.

Також наш портал повідомляв, що у мережі з'явилися рідкісні кадри, на яких відображені випробування експериментальних моделей, створених на основі радянського "Запорожця".

Нагадуємо, що у мережі показали дерзкий "Запорожець" на японських вузлах. Такий автомобіль в СРСР і не снився.