МВС запровадило чат-бота «Талонбот», щоб полегшити процес отримання місць для складання іспиту з практичного водіння. Цей чат-бот покликаний допомогти майбутнім водіям знайти доступні місця для практичних іспитів шляхом автоматичного пошуку безкоштовних купонів.

Про це пише «finance».

Ось як працює «Талонбот» і яку вигоду від нього можуть отримати користувачі:

Робот кожні 10 хвилин надсилає повідомлення через Telegram, щоб повідомити користувачів про наявність безкоштовних купонів на практичні іспити з водіння.

Інструкції з використання:

Користувачі можуть отримати доступ до «Талонбот», перейшовши за наданим посиланням та натиснувши кнопки «Почати» та «Знайти талон для реєстрації на складання практичного іспиту».

Вибір купона:

Користувачі можуть вказати категорію транспортного засобу, регіон проведення іспиту та сервісний центр МВС.

Вибір інформації про купони необхідний для того, щоб система надсилала відповідні повідомлення.

Варіант відміни:

Чат-бот включає функцію, яка дозволяє користувачам скасовувати повідомлення та зупиняти роботу бота після успішної реєстрації на іспит.

Важливо, що з 1 січня збільшилися витрати, пов'язані з отриманням прав водія, як теоретичними, так і практичними іспитами.

Зміни включають збільшення вартості видачі прав водія, теоретичного іспиту та практичного іспиту, а також реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів усіх категорій.

В цілому, «Талонбот» покликаний спростити процес для водіїв-початківців, спрощуючи їм отримання місць для практичних іспитів з водіння і залишаючись в курсі доступних можливостей.

Читайте також:

Готуйтеся до проблем: українцям розповіли про третю платіжку за газ. Все залежить від вашої оселі

Багато хто цього здивує: депутати хочуть замінити термінову військову службу на базову. Що це означає

Не треба лякатися: що робити, якщо вам наснився небіжчик