Офіційні сервіси в Україні пропонують зручні способи керування та сплати штрафів за адміністративні порушення безпеки дорожнього руху, у тому числі зафіксовані автоматично.

Про це пише «УНІАН»

Ви можете отримати доступ до цих послуг за допомогою таких платформ:

Офіційний сайт Міністерства внутрішніх справ України: відвідайте https://bdr.mvs.gov.ua, щоб переглянути зафіксовані правопорушення та сплатити штрафи.

Офіційний мобільний додаток: завантажте мобільний додаток «Штрафи ДІБДР», наданий МВС України. Ви можете знайти програму як на платформах Android, так і на iOS.

Telegram-бот «PDR Fines»: ви можете використовувати Telegram-бот @ShtrafyPDRbot для перевірки штрафів за порушення правил дорожнього руху та керування ними.

Ці послуги не тільки дозволяють сплачувати штрафи, але й надають актуальну інформацію про місцезнаходження комплексів для автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Якщо протягом 10 днів сплатити 50% штрафу, постанова вважається виконаною, повідомили в МВС України.

"Також у додатках є актуальна інформація про розміщення на карті комплексів автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. У разі сплати протягом 10 днів 50% від штрафу постанова вважається виконаною", - заявили в МВС.

Читайте також:

Ви хоч раз таке пробували? Рецепт розкішного омлету єврейською. Тітка Сара годувала їм усю Одесу

Перехитрив усіх: українець показав, як виглядає ЗАЗ "Таврія", який працює на дровах

Ви про це знали? Чому деякі троянди краще взагалі не вкривати на зиму