Skoda готується до розширення свого модельного ряду, впровадивши в нього високопродуктивну версію Skoda Superb із маркуванням RS.

Skoda Superb з маркуванням RS

Цей хід націлений на конкуренцію з преміальними брендами на кшталт Audi, Mercedes та Toyota, включаючи популярні моделі, наприклад Camry.

Цікаву заяву із цього приводу зробив генеральний директор Skoda, Клаус Зеллмер, під час інтерв'ю Auto Express.

За його словами, фокус нової версії Superb RS буде зміщений у бік підвищення ефективності, а не виключно у напрямку збільшення продуктивності. Важливо, що в новому поколінні моделей бренду Skoda приділяється особлива увага екологічності, що стримує прагнення використовувати високопотужні мотори.

Візуально модель Superb RS обіцяють зробити більш динамічною та спортивною.

На основі доступної інформації портал Carscoops представив свій рендер майбутньої моделі. Автомобіль виділятиметься агресивним переднім бампером з великим повітрозабірником та темними декоративними елементами, які замінять хромовані вставки, надаючи автомобілю більш сучасний та зухвалий вигляд.

Про потужність двигуна Superb RS поки немає докладної інформації.

Однак, судячи з попередніх припущень, ймовірно, Skoda вибере гібридну трансмісію, відповідаючи своєму прагненню до піклування про навколишнє середовище. Спекуляції інсайдерів вказують на можливе використання силової установки Volkswagen Passat, яка розділяє з чеським флагманом технічну платформу. Ймовірно, це буде двигун з потужністю близько 268 кінських сил.

Читайте також: