Subaru Forester 2024 року, представлений на автосалоні в Лос-Анджелесі, відрізняється більш виразним дизайном, збільшеними розмірами та сучасними функціями.

Про це пише «focus»

Зберігаючи відомий силует, Forester демонструє такі зміни, як збільшені глянсові грати радіатора, стрілоподібні фари і помітніші колісні арки.

Кузов кросовера, побудований на глобальній платформі Subaru, посилено для підвищення жорсткості.

Новий дизайн Subaru Forester
Новий дизайн Subaru Forester

Усередині Forester може похвалитися знайомим компонуванням з помітним доповненням 11,6-дюймового сенсорного екрана з портретною орієнтацією.

Незважаючи на відсутність сучасної віртуальної панелі приладів, салон відрізняється поліпшеною якістю обробки. Загальний простір салону збільшився, а об'єм багажника тепер сягає 2106 літрів при складених задніх сидіннях.

Новий дизайн Subaru Forester
Новий дизайн Subaru Forester

Серед примітних особливостей – нова система автоматичного обходу перешкод та удосконалення охоронного комплексу EyeSight.

Subaru Forester 2024 доступний в США з 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 180 кінських сил. Інші світові ринки матимуть доступ до 2,0-літрового двигуна, 1,8-літрового турбодвигуна та гібридної конфігурації.

Новий дизайн Subaru Forester
Новий дизайн Subaru Forester

Всі версії оснащені варіатором та постійним повним приводом з вектором тяги та позашляховими можливостями X-Mode. Модель з'явиться на ринку на початку 2024 року.

Читайте також:

Готуємось до подорожчання: в Україні почнуть зростати ціни на молочну продукцію

На Україну чекають справжні зимові аномалії: синоптик розповіла, якою буде погода

Всі подумають, що вона нова: як за допомогою народної хитрощі повернути блиск старої каструлі, що пригоріла.