Модифікований «Запорожець» оцінений на рівні, який можна порівняти з вживаним Volkswagen Passat. Однак це не звичайний ЗАЗ 968М; він є чудовим шедевром, створеним досвідченими київськими тюнером.

До війни в Україні цей «Запорожець» прикрашав кілька виставок та показів, демонструючи результат копіткої роботи та значних фінансових вкладень. Дивно, але автомобіль виставлений на продаж на сайті Mobile.de.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Варто зазначити, що власник, зважаючи на все, вирішив просувати свій проект на міжнародному рівні, оскільки на українських сайтах інформації про продаж автомобіля немає.

Судячи з оголошення, машина знаходиться в Києві, і було б чудово, якби така рідкісна перлина залишилася на Батьківщині. Цей проект, безсумнівно, заслуговує на увагу і високу оцінку.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Цей «Запорожець», втілення майстерності київських тюнерів привернув міжнародну увагу своєю чудовою трансформацією. Незважаючи на те, що зараз він представлений на Mobile.de для потенційних покупців, не можна не сподіватися, що цей унікальний український витвір знайде будинок на своїй Батьківщині.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Видатна майстерність проекту справді заслуговує на визнання.

Читайте також:

Покладіть поряд один простий продукт і цибуля буде свіжою і твердою аж до самої весни

Cosmolot Airlines: 31 ударних БпЛА вже передані ЗСУ

Призову на термінову військову службу в Україні більше не буде: підписано історичний документ