Нещодавно у мережі помітили винятковий седан ГАЗ під назвою «Волкодав». Цей незвичайний автомобіль побудований на базі подовженої версії Mercedes-Benz S-Class з кузовом W220 з колісною подовженою базою і яскравим білим екстер'єром, що нагадує ГАЗ «Волга».

Гібридна модель «Волкодав» була зроблена у 2021 році та зареєстрована у ДІБДР у 2022 році. Автомобіліст наголошує, що вся необхідна документація ретельно гаразд.

Унікальна Волга
Унікальна Волга

Цей унікальний автомобіль проїхав лише 1000 кілометрів. Судячи з даних, автомобіль не брав участі в жодних аваріях і перебував у власності однієї людини.

Від своєї спадщини Mercedes-Benz Wolfhound успадкував шасі, основну конструкцію кузова та інтер'єр, що характеризується чорною гамою кольорів, оснащений такими зручностями, як міні-холодильник і рульове колесо, прикрашене спеціальною емблемою.

Унікальна Волга
Унікальна Волга

У машині встановлено п'ятилітровий двигун у парі з автоматичною коробкою передач, хоча власник наголошує, що заміні зазнала більша частина вузлів та агрегатів.

Крім того, автомобіль оснащений пневматичною підвіскою для підвищення комфорту.

Унікальна Волга
Унікальна Волга

«Вовкодав» є захоплюючим поєднанням класичної естетики і сучасної техніки, пропонуючи справді унікальні враження від водіння.

Унікальна Волга
Унікальна Волга

Його характерний дизайн, що поєднує в собі елементи легендарної ГАЗ Волга з елегантністю Mercedes-Benz S-Class, обов'язково приверне увагу на дорозі. Для тих, хто шукає єдиний у своєму роді автомобіль з інтригуючою передісторією, «Волкодав» є чудовим варіантом для автолюбителів і колекціонерів.

Читайте також:

Його доведеться просто вилити: скільки можна зберігати бензин у пластиковій каністрі

Руслану Писанку перезахоронюватимуть: з чим це пов'язано і де знаходитиметься могила

Вже за кілька місяців: українцям розповіли про мобілізацію у смартфонах. Що потрібно знати