У соціальній мережі оприлюднили унікальну публікацію, присвячену знаменитому радянському автомобілю. Так, зараз йтиметься про легендарного Запорожця, який було помічено в Каліфорнії.

Відповідну публікацію оприлюднили в одному з Instagram-акаунтів «zazmyzaz»

Усі чудово знають про автомобілі від ЗАЗу. Проте найбільше уваги, як не дивно, вирізняється Запорожцям.

Справа в тому, що в мережі розмістили відеоролик за участю реставрованого Запорожця. Він знаходиться буквально в ідеальному стані, а його незвичайне забарвлення приваблює не тільки людей на дорозі та вулиці, а й у мережі.

Важливо відзначити, що аудиторія, яка побачила цю публікацію в популярній соцмережі, не змогла пройти повз. Люди не змогла промовчати і утриматися від емоцій, і тому вирушили до розділу з коментарями. Багато людей звернули увагу на колір цього Запорожця та його забарвлення.

«Всі Запорожці після смерті потрапляють до раю, а цей там живе..», «Відмінно», «І температура масла за 120ммм найвищий, 120=)», «Класний колір», «У дитинстві у мого товариша, був такий же запорожець, а спереду облицювання блискуче від газ-24 теж стояло класно виглядало», «Це хіба не NSU Prinz?», - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Читайте також:

ЗМІ розповіли, як санкції не заважають компанії "Юнігран" працювати під Києвом: прикривають мер Маліна та депутат Диняк

Від одного аромату можна збожеволіти: як приготувати апельсиновий глінтвейн для холодного жовтневого вечора в колі друзів

Це буде запорукою вічного цвітіння: що потрібно зробити з орхідеєю одразу після покупки