На офіційному сайті Skoda з'явилися зображення нового покоління Skoda Superb як ліфтбека, так і універсала. Презентація цих моделей запланована на 2 листопада. Судячи з фотографій дизайн нової Skoda Superb залишився схожим на попередню версію, але з деякими поліпшеннями. Решітка радіатора стала трохи ширшою, а фари стали тоншими. Ці зміни вже видно на фотографіях, зроблених шпигунами.

Нова модель, як і раніше, залишиться схожа на Volkswagen Passat. Також варто відзначити, що нова Superb стала трохи більшою за розмірами. Її габарити для 2024 року такі:

  • Довжина: 4912 мм
  • Ширина: 1834 мм
  • Висота: 1481 мм
  • Колісна база: 2841 мм

Флагманський автомобіль Skoda

Про нещодавні оновлення в салоні Skoda Superb 2024 також повідомили. Він отримав безліч інновацій, включаючи нову віртуальну панель приладів, проекцію на лобове скло і великий 13-дюймовий сенсорний екран. Нова Superb стала більш просторою зсередини, і її багажний простір збільшиться до 645 літрів у ліфтбеку та 690 літрів в універсалі.

Крім того, запропонують опції, такі як матричні фари, автопілот із дистанційним керуванням та нова система напівавтономного водіння.

Салон флагмана Skoda

Що стосується двигунів, нова Skoda Superb 2024 буде доступна з різними бензиновими турбомоторами (1,5 літра з 150 кінськими силами, 2,0 літра з 204 і 265 кінськими силами) і двома 2,0-літровими турбодизелями (150 і 1 . Також буде запропоновано покращений гібрид-плагін із потужністю 204 кінських сил, здатний проїхати близько 100 кілометрів на електриці.

Читайте також:

Повторить долю Пригожина? У Росії показали, як Шойгу здійснює останній рейс на гелікоптері

Археологи розповіли про таємну кімнату в одній із пірамід єгипетського фараона: туди мріє потрапити кожен

Це стане в нагоді кожному автомобілісту: як без проблем прибрати смужки від двірників на лобовому склі