У соціальній мережі розмістили вельми незвичайну публікацію, присвячену легендарному радянському автомобілю марки ЗАЗ. Цей Запорожець є унікальним, бо він не лише тюнінгований, а й має свою особливу «родзинку».

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «zazmyzaz» у Instagram.

Знамениті автомобілі марки "Запорожець" добре відомі буквально по всьому світу. Про ці машини ходять цілі легенди і навіть створюються анекдоти.

Однак зараз йтиметься про справжню знахідку – зелений тюнінгований ЗАЗ.

Зелений Запорожець знаходиться у відмінному стані, оскільки він був реставрований і добре перероблений. Автомобіль добре пофарбований і має відмінний та комфортний салон, а його колеса не схожі на стандартні, оскільки вони замінені на модні диски.

Однак цей ЗАЗ привернув увагу не лише своїм зовнішнім виглядом. Справа в тому, що його господар вирішив поставити мангал у багажнику цього Запорожця. Так, це дуже незвичайно та досить нестандартно.

На відеоролику видно, як чоловік самостійно варить мангал та встановлює його у передній частині свого авто – під капотом.

Далі можна побачити, як цей мангал використовується та як власник незвичайного авто готувати соковите м'ясо на мангалі, який встановлений у багажнику зеленої машини.

Читайте також:

Небіжчик забере когось із вашої родини: що ні в якому разі не можна робити на цвинтарі

За таку не шкода віддати квартиру: як виглядає унікальний "горбатий" ЗАЗ з німецькою якістю

Перевірено роками: що потрібно зробити, щоб волоські горіхи не гірчили