Якщо вірити статистиці, то останнім часом продажі авто в Україні поповзли нагору – українці в січні–червні 2023-го придбали 29 314 нових легкових автомобілів майже на $1 млрд (зростання на 85%). При цьому ринок уживаних авто за цей період зростав майже такими ж темпами, до 375 000. Такі результати можуть говорити про підвищений попит, але не виключається також торгова магія та народні прикмети.

Так, багато автовласників вірять у те, щоб швидше продати свою машину і при цьому не продешевити, потрібно скористатися спеціальними ритуалами та талісманами.

Так, наприклад, українці вірять, що заховані господарем у салоні автомобіля монети захистять його від пристріту. Знаючи цей секрет, продати машину вийде швидше. Після завершення операції забирати гроші не можна — вони мають дістатись новому господареві.

А ще багато хто вірить, що не можна говорити при машині, що її скоро продадуть. Вважається, що транспорт — живий організм і він також має почуття, тому при машині треба стежити за своєю мовою. Забороняється обзивати та лаяти свій автомобіль, бити по керму та колесам. Машина може образитися і, наприклад, не завестися під час зустрічі з потенційним покупцем.

А ось аргентинські водії для того, щоб привернути увагу до своїх автомобілів та збільшити ймовірність залучення потенційних покупців, просто на авто ставлять склянку води. А в деяких випадках навіть каністри чи пляшки. Для них це все одно, що для нас наклеїти табличку "продаю" з номером телефону на заднє скло.

До речі, трапляється, що дотримання народних прикмет не спрацьовує, а авто потрібно продати швидше. Тоді на допомогу прийдуть змови та ритуали.

важливо!

  • Проводити обряд із залучення вигідного покупця повинен тільки власник транспорту, інакше вони не матимуть магічної сили.

Ритуал на миття транспорту

Необхідно приготувати миючі засоби та святу воду. Хазяїн повинен ретельно вимити авто, але не виплескувати рідину. "Бруд змиваю, машину на торг виставляю. Хто більше дасть - тому продам. Нехай купці приходять один одного багатшими".

Вилити воду можна, як тільки машину буде продано.

Читайте також:

Ця хитрість вас здивує: навіщо досвідчені водії завжди возять у машині харчову плівку

До такого могли здогадатися тільки вони: навіщо радянські водії завжди возили із собою пачку солі

Йому вже кінець: ще одна країна оголосила полювання на Путіна. Тюремна камера підготовлена