Лімузини – це втілення розкоші та елегантності. І умільці з різних країн світу показують свою фантазію, створюючи ці вражаючі автомобілі із незвичайних матеріалів.

Докладніше про те, як виглядає унікальний ЗАЗ-лімузин з подовженим кузовом, читайте у нашому матеріалі.

Але, звичайно, найбільшу особливість надає використання вихідних автомобілів, доступних на території. І країни пострадянського простору не виняток. Так почали з'являтися лімузини на базі автомобілів ВАЗ, Волга та навіть Ока.

Один із найдивовижніших прикладів - це "Горбатий Запорожець" або ЗАЗ-965, перетворений на унікальний лімузин. Український "кулібін" на ім'я Сергій Кравченко із Кіровоградської області витратив два роки свого життя на створення цього проєкту. І результатом його роботи можна пишатися.

Зовнішній вигляд лімузина вражає своїм масштабом: подвійні передні фари, бампери, задні ліхтарі та збільшені крила. Довжина автомобіля щонайменше в 3-3,5 рази більша за оригінал. Дизайн, звісно, ​​можна назвати "колгоспним", особливо з урахуванням яскравого кольору кузова.

Але всередині лімузина Сергій Кравченко намагався запровадити деякі елементи, характерні для справжніх лімузинів. Тут можна побачити олдскульний телефон, холодильник, бар і навіть люк. І найдивовижніше, за весь цей витвір мистецтва Сергій просить лише 1000 доларів.

Такий ексклюзивний автомобіль – справжня знахідка для поціновувача унікальних речей. З невеликими модифікаціями та додаванням гламуру та блиску, ви зможете створити автомобіль, який підніме вашу харизму на новий рівень.

ЗАЗ-лімузин, зроблений для весіль, фото: скріншот з мережі

ЗАЗ-лімузин, зроблений для весіль, фото: скріншот з мережі

ЗАЗ-лімузин, зроблений для весіль, фото: скріншот з мережі

Читайте також:

Чому ваша машина може затихнути, якщо ви заллєте повний бак палива

Це знадобиться кожному: як завезти машину, якщо раптом сів акумулятор.

Не нарвіться на великі неприємності: що потрібно зробити після того, як перевели машину на газ