У холодну погоду щітки склоочисників як на рамних, так і на безкаркасних системах можуть замерзнути та втратити ефективність через поєднання таких факторів, як лід, сніг та дорожні реагенти. Це може призвести до появи смуг та поганої видимості. Щоб вирішити цю проблему з обмеженим бюджетом, ви можете виконати такі дії:

Матеріали, які вам знадобляться:

Дешеве силіконове мастило.

Чиста тканина або ганчірка.

Декілька вологих серветок (бажано на спиртовій основі)

Процедура:

Почніть з очищення щіток склоочисників, щоб видалити сніг і лід, що скупчився на них.

Визначте місця кріплення щіток склоочисників до рами чи коромислів. Саме ці точки кріплення мають властивість замерзати та ускладнювати рух двірників.

Нанесіть невелику кількість силіконового мастила на чисту тканину або ганчірку.

Ретельно обробіть місця кріплення та коромисла силіконовим мастилом. Слідкуйте за тим, щоб мастило не потрапляло на гумові щітки склоочисника.

Щоб запобігти появі небажаних жирних залишків на лобовому склі, ретельно очистіть гумові щітки склоочисників вологою або серветкою, що містить спирт. Це видалить надлишки силіконового мастила.

Дотримуючись цих кроків, ви зможете запобігти замерзанню коромислів та покращити роботу щіток склоочисників, гарантуючи кращу видимість у холодну та сніжну погоду. Цей процес займає лише кілька хвилин і може бути ефективним приблизно протягом 150–200 кілометрів їзди.

Читайте також:

Такого соковитого м'яса ви ще не куштували: рецепт свинини, шприцованої соєвим соусом

Хитрість, про яку знають не все: що зробити, щоб картопля не проростала восени та взимку

Хорошого мало: вже наступного року Німеччина вдвічі скоротить допомогу біженцям. Що відомо