Уряд України на засіданні 15 вересня затвердив зміни до правил видачі посвідчень водія, державної реєстрації та зняття з обліку транспортних засобів. Про це у Telegram повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Про це пише “epravda

Запровадження практичних іспитів для отримання посвідчень водія категорій А1, А та В1 виключно на початкових полігонах, а категорії В виключно в умовах дорожнього руху на маршрутах, визначених територіальним сервісним центром МВС.

Розширення функціональних можливостей електронного кабінету водія та порталу «Дія» з метою електронного замовлення послуг, пов’язаних з державною реєстрацією та зняттям з обліку транспортних засобів, оформленням тимчасових реєстраційних талонів та іншими супутніми процедурами.

Додавання до «Акції» нових можливостей, таких як продовження терміну відповідального зберігання номерних знаків для перереєстрованих та знятих з обліку транспортних засобів, надання висновків щодо можливості використання спеціальних індивідуальних ідентифікаційних номерів, а також можливість обміну посвідчень водія між електронні та фізичні форми.

Метою цих змін є оптимізація та модернізація процесу отримання водійських прав та реєстрації транспортних засобів, що зробить його більш ефективним та зручним для громадян України.

Читайте також:

Путін знову заговорив про переговори з Україною: що він сказав цього разу

Це знадобиться кожному: як платити за світло вдвічі менше. Корисні поради

До Шуфрича прийшли з обшуками: у величезному будинку знайшли такі “дорослі” наряди, що на людях краще не з’являтися