У країнах колишнього Радянського Союзу тюнінг старих автомобілів – це популярне хобі серед людей як старшого, так і пострадянського покоління. Непоодинокі випадки, коли такі машини набувають абсолютно нового вигляду, зберігаючи при цьому свою оригінальність.

Один із таких прикладів – тюнінгований чорний «Запорожець» ЗАЗ-966, знайдений в одній із пострадянських країн. Детальніше про популярний автомобіль у рідкісному кольорі читайте у нашому матеріалі.

На перший погляд цей автомобіль нічим не відрізняється від стандартної моделі. Однак при більш уважному розгляді можна помітити кілька цікавих особливостей, крім незвичайного для моделі кольору.

По-перше, «Запорожець» забарвлений у чорний колір. Цей колір не був доступний для заводського фарбування, але він відмінно підходить автомобілю. Чорний колір підкреслює всі лінії кузова, роблячи його стильнішим та сучаснішим.

По-друге, власник автомобіля змінив форму повітрозабірників, через які «Запорожець» отримав прізвисько «вухатий». Нові повітрозабірники більш обтічні, що надає авто більш спортивного вигляду.

По-третє, на «Запорожці» встановлений новий вихлоп, який виглядає більшим і агресивнішим, як для американського маслкара.

Можливо, автомобіль отримав і інші технічні покращення, але без загляду під капот це неможливо дізнатися. Попри незнання про "начинку", дана модель тішить око. Таку не соромно в похоронний кортеж Путіна поставити на чолі всієї процесії.

Чорний ЗАЗ, фото: скріншот з мережі

Чорний ЗАЗ, фото: скріншот з мережі

Читайте також:

Ви про таких не знали: як виглядали незвичайні машини Ford-молодшого. Фото

Ніколи не говоріть на автозаправці фразу "до повного бака": чим це небезпечно

Автомобілістів уже попередили: кому доведеться отримувати нові права