Багато людей звикли до думки, що покупка автомобіля – це серйозні фінансові витрати. Дехто вважає, що знайти гідну машину за ціною 2-3 тисячі доларів практично неможливо в Україні. Проте це твердження можна назвати дещо перебільшеним.

Докладніше про те, які хороші машини можна купити в Україні за 3 тисячі доларів, інформує mashyna.com.ua.

Навіть за таких порівняно невисоких сум можна придбати надійне авто. Фахівці зібрали список з п'яти моделей, які можна знайти за ціною до 3000 доларів і які, незважаючи на свій вік, здатні надати пристойну продуктивність.

Насамперед, варто звернути увагу на Honda Civic (1991-2000) – відому компактну модель, яка поєднує в собі і надійність, і хороші характеристики.

Іншим варіантом буде BMW E34 (1987-1996), що є престижним німецьким авто, яке навіть зараз може викликати захоплення у багатьох автолюбителів.

Третій у списку – Mercedes Benz W124 (1984-1997), справжня інкарнація класичного стилю та розкоші.

Якщо ви віддаєте перевагу корейській марці, то вам варто звернути увагу на Daewoo Lanos - автомобіль, який давно завоював популярність своєю доступністю і надійністю.

І нарешті, Volkswagen Golf (до 2000 року випуску) заслуговує на увагу завдяки своїй компактності та привабливому зовнішньому вигляду.

На завершення, хочеться відзначити, що зазначені моделі можуть запропонувати пристойне поєднання ціни та якості, тому шукати потрібну машину за доступною ціною зовсім не неможливо. Унікальний підхід торгових майданчиків в Інтернеті до складання списку дозволяє знайти гідне авто без руйнівних витрат. У результаті виходить, що навіть на дуже скромний бюджет є можливість знайти надійну та якісну машину.

Читайте також:

Ви про таких не знали: як виглядали незвичайні машини Форда-молодшого. Фото

Схожий на космічний корабель: як виглядав рідкісний мінівен ЗАЗ, зроблений зі склопластику

Утре ніс навіть закордонним позашляховикам: як виглядає повнопривідний ЗАЗ "Таврія", про який ніхто не знав