Дизайнер Роман Прядко привернув увагу своїми автомобільними рендерами на базі українських автомобілів. Хоча українська модель автомобіля «Таврія» не випускається вже 26 років і навряд чи буде продовжена, такі дизайнери як Прядко із задоволенням уявляють, як могла б виглядати сучасна версія «Таврії».

Про це пише «24tv»

Раніше Прядко зосередився на зовнішньому дизайні автомобілів, увімкнувши до нього риси, що нагадують класичні українські автомобілі. Тепер він зосередив свою увагу на інтер'єрі. У своїх комп'ютерних ілюстраціях Прядко зобразив інтер'єр моделі «Таврія Нова» у синьо-жовтих відтінках, що перегукуються із квітами національного прапора України. Сидіння, кермо та панель приладів прикрашені орнаментом, що нагадує українську вишивку.

Дизайн нової Таврії
Дизайн нової Таврії

Дизайн інтер'єру відповідає загальним тенденціям сучасних невеликих автомобілів, включаючи центральний екран із згрупованими під ним фізичними кнопками. На центральній консолі розташовані важіль автоматичної коробки передач та джойстик перемикання режимів руху. Хоча конструкція важеля перемикання передач може здатися дещо застарілою, автовиробники все частіше віддають перевагу джойстикам або кнопкам традиційних важелів перемикання передач.

Дизайн нової Таврії
Дизайн нової Таврії

Двоспицеве ​​кермо включає кнопки круїз-контролю і мультимедійних функцій, в центрі якого розташований логотип «Таврія». Сидіння мають сучасний дизайн та зручний зовнішній вигляд.

Важливо відзначити, що концепція інтер'єру «Таврії» від Романа Прядка має виключно творчий характер і не відображає реальних дизайнерських задумів моделі автомобіля.

Читайте також:

А хтось про це й не знав: які додаткові пільги належать учасникам бойових дій та їхнім сім'ям

Це дуже незвичайна і потужна українська ракета: західні ЗМІ заговорили про те, що чекає на Москву

Ви будете хвалитися цією стравою, але секрет не розкриєте: рецепт найсмачнішого кабачкового кетчупу на зиму