Холодного зимового ранку водії часто стикаються з проблемою, коли вікна автомобіля швидко пітніють при запуску двигуна. Конденсат стає проблемою, оскільки тепле повітря у приміщенні стикається з холодною поверхнею вікон.

Про це пише «glavred»

Ця проблема не тільки погіршує видимість, а й може становити небезпеку. Тим не менш, автомобільні експерти діляться незвичайним, але ефективним способом запобігання утворенню конденсату за допомогою наповнювача для котячого туалету та пари колготок, що усуває необхідність у туманоуловлювачі.

Придбайте свіжі гранули для котячого туалету, відомі своїми вологопоглинаючими властивостями.

Візьміть колготки, закріпіть один кінець і наповніть котячим наповнювачем.

Надійно зав'яжіть відкритий кінець, створивши імпровізований вологопоглинаючий мішок.

Помістіть ці мішки з котячим туалетом на переднє та заднє скло автомобіля на ніч.

"Гранули котячого туалету призначені для поглинання екскрементів домашніх тварин, але експерти клянуться, що використовують їх і для поглинання вологи в повітрі. Ви можете використовувати його у своєму автомобілі, поклавши свіжий котячий наповнювач у пару колготок, надійно зав'язавши їх і приклавши до лобового і заднього скла, щоб увібрати всю вологу, що утворилася за ніч", - пояснюють автомобільні експерти.

Поглинаюча природа наповнювача для котячого туалету допомагає усунути зайву вологу, яка сприяє утворенню конденсату. Вранці пакети можна зручно зняти, не залишаючи безладу в машині. Цей простий та економічний трюк допомагає зберегти вікна чистими взимку.

Крім того, наявність котячого туалету у вашому автомобілі може бути подвійною метою, оскільки його можна використовувати для поліпшення зчеплення шин на слизькій дорозі. На думку експертів з шин та безпеки дорожнього руху, якщо ви застрягли в снігу, розсипте котячий наповнювач або сіль перед шинами, щоб поглинути вологу та покращити зчеплення з дорогою.

Читайте також:

Ви прицмокуватимете і проситимете добавки: рецепт ніжних свинячих реберець по-канадськи

Чи можуть чоловіка, який виїхав за кордон, повернути до України та мобілізувати: у РНБО виступили із заявою

Шойгу вже не може приховувати: Росія намагається наступати, але на військових вже не вистачає трун