У Великій Британії виконали вражаючий тюнінг Mercedes Sprinter. Як виявилося, британський тюнер готовий виконати будь-яке побажання замовника і навіть перетворити звичайний мікроавтобус на розкішний бізнес-шатл. Єдине, це може коштувати солідну суму, наприклад, $228 000.

Так, творець авто Клайв Саттон розповів про своє унікальне творіння у відео на Youtube. Кожен зміг побачити, як і чим розкішна версія відрізняється від стандартного Mercedes-Benz Sprinter.

Тепер у салоні встановлені телевізори, холодильники, а також комфортабельні сидіння зі шкіри. Вони доповнені електроприводом, підігрівом та висувними підставками для відпочинку ніг. Навіть розкладні столики отримали електропривод.

При цьому візуально новинка відрізняється від стандартного Mercedes-Benz Sprinter радіаторною решіткою в дусі AMG і 20-дюймовими легкосплавними дисками, також з'явилися висувні підніжки.

Мікроавтобус оцінили у 180 000 фунтів стерлінгів ($228 000) - на рівні Bentley Bentayga.

Крім того, комплектація Mercedes Sprinter включає панорамний дах, пару 42-дюймових телевізорів, Wi-Fi та ігрову приставку Play Station 5. Встановлено два холодильники, бездротові зарядки для смартфонів та безліч USB-портів.

Якщо вибрати подовжений варіант Mercedes Sprinter, ззаду навіть можна обладнати міні-кухню і санвузол.

Читайте також:

На таких вагоси із GTA 5 розтинають: у мережі показали унікальний тюнінг Запорожця

Про це мріють у кожному селі: українець показав, як виглядає тюнінгований ЗІЛ радянських часів.

Король колгоспних дискотек: українець показав, як може виглядати "горбатий" ЗАЗ у незвичайному тюнінгу

Краще за танк: у мережі показали, як виглядає Запорожець після тюнінгу