На 10-й річниці трагічної події, яка сталася 29 грудня 2013 року, родина Міхаеля Шумахера, легендарного семиразового чемпіона Формули-1, вирішила виставити на продаж його "Феррарі" F430 Spider.

Докладніше про те, що сім'я Шумахера вирішила продати його ексклюзивний Ferrari, інформує сайт Факти та коментарі.

Цей автомобіль був подарований німецькому гонщику брендом Ferrari у 2005 році. Модель автомобіля є "Spider" з лівим кермом, пофарбована у фірмовий червоний колір. Салон автомобіля виконаний у бежевих тонах, за виключенням чорної приладової панелі, яка була спеціально розроблена, щоб уникнути відблисків.

Унікальний «Феррарі» здатний розвивати швидкість до 100 км на годину за 4,1 секунди й досягати максимальної швидкості в 311 км/год. Однак сам Міхаель Шумахер ніколи не їздив на цьому автомобілі, а подарував його своєму батькові, Рольфу. Пробіг цього унікального "Феррарі" складає всього 29 300 км.

У салоні автомобіля встановлено табличку з автографом Міхаеля Шумахера, а також присутній підпис, зроблений Червоним бароном. Сім'я легендарного спортсмена встановила ціну на продаж цього раритетного автомобіля в 300 тисяч євро.

Скріншот із сайту Факти та коментарі

Скріншот із сайту Факти та коментарі

Скріншот із сайту Факти та коментарі

Читайте також:

Багато хто про це не знав: як правильно буксирувати автомобіль, якщо на ньому встановлено автоматичну коробку передач

Багато хто навіть не здогадувався: для чого потрібна ручка над сидінням водія

Щоб не загробити машину: що потрібно знати про пересування містом у дощі