Трагічна ДТП за участю Audi та Toyota сталася у Голосіївському районі Києва, внаслідок чого загинули 40-річний водій та 39-річна пасажирка Toyota.

Про подію, що сталася 14 листопада близько 20:00 на вулиці Старокиївській, повідомили у прес-службі столичної поліції та Київської міської прокуратури.

Про це пише «obozrevatel»

У прес-службі заявили, що зіткнення сталося в лоб між Audi і Toyota. На жаль, водій та пасажир «Тойоти» від отриманих травм померли.

ДТП у Києві
ДТП у Києві

Водій Audi, яка опинилася в стані алкогольного сп'яніння, зникла з місця події, проте правоохоронці оперативно її знайшли і затримали.

"Аварія за участю двох автомобілів сталася 14 листопада близько 20:00 у Голосіївському районі. Попередньо поліцейські встановили, що на вулиці Старокиївській сталося зустрічне зіткнення легкових автомобілів Audi та Toyota", - розповіли в прес-службі.

З'ясувалося, що перед зіткненням знайома жінка дозволила їй сісти за кермо автомобіля, незважаючи на те, що він знав про її стан алкогольного сп'яніння.

ДТП у Києві
ДТП у Києві

Більше того, у червні суд позбавив її прав водіїв через попередній випадок водіння у нетверезому вигляді.

Передбачуваним злочинцем є 20-річна киянка, у якої було зібрано біологічний матеріал для визначення ступеня її сп'яніння.

Їй повідомили про підозру у скоєнні нещасного випадку зі смертельним наслідком та невиконання постанови суду, якій загрожує до 12 років ув'язнення.

ДТП у Києві
ДТП у Києві

Крім того, поліція затримала її 34-річну супутницю, якій повідомили про підозру в тому, що вона дозволила особі, яка перебуває під впливом алкоголю, наркотиків або інших одурманюючих речовин, керувати транспортним засобом.

За цим звинуваченням можливе покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років. Продовжується розслідування, під час якого будуть встановлені всі обставини та причини трагічної події.

Читайте також:

Шикарна хитрість, про яку ви не знали: для чого насправді потрібні цифри на регуляторі батареї

Для чого досвідчені садівники збирають кавову гущу в пакети і розкладають городом

Головний біль пройде без таблеток: хитрощів, якими користувалися наші бабусі