Довгий час у модельному ряду Skoda не було пікапів, але у 2019 році студенти професійного інституту «Шкоди» створили концепт-кар під назвою Mountiaq. Цей прототип був представлений чотири роки тому і мав розміри 5 метрів завдовжки, 2 метри завширшки та 1,7 метри заввишки.

Mountiaq

Mountiaq був побудований на базі кросовера Kodiaq і мав однорядну кабіну з просунутими можливостями для бездоріжжя, такими як висока посадка, лебідка та захист передньої частини автомобіля, а також шноркель та додаткові фари.

Чутки ходили про те, що такий автомобіль може бути випущений у серійному виробництві у найближчі роки. Нещодавно незалежний дизайнер із Малайзії, відомий під нікнеймом Theottle, представив своє бачення того, як цей автомобіль може виглядати у серійній версії.

На думку цього автомобільного художника, серійний Mountiaq матиме звичайнісінький зовнішній вигляд, близький до оригінального кросоверу Kodiaq. Автомобіль матиме два ряди сидінь і чотири двері, а також втратить більшу частину атрибутів для бездоріжжя, які були характерні для концепту, представленого 4 роки тому. Попереду автомобіля буде встановлена ​​така ж фара і радіаторна решітка, що і у Kodiaq, але з власним переднім бампером.

Читайте також: