Співтовариство Звягель зробило кроки щодо покращення утримання своїх водойм. Повідомляється, що 25 жовтня представили TRUXOR T-40 — амфібію, універсальну самохідну машину, яку придбали за рахунок коштів місцевого бюджету.

Про це пише «suspilne», посилаючись на публікацію Звягельської міської ради у Facebook.

Ця машина-амфібія шведського виробництва оснащена спеціалізованим навісним обладнанням, призначеним для виконання ряду завдань, у тому числі поглиблення русла водоймища, його очищення від зарослої рослинності та підтримання чистоти берегів річок.

Машина-амфібія у Житомирі
Машина-амфібія у Житомирі

"Машина-амфібія шведського виробництва оснащена додатковим обладнанням, яке дозволить поглиблювати русло водойми та чистити його від заростей, а також проводити зачистку берегів від надмірної рослинності", - йдеться у повідомленні.

Машина-амфібія у Житомирі
Машина-амфібія у Житомирі

У процесі розвантаження було проведено коротке тренування, і машину оперативно перевезли до річки для практичних випробувань. Придбання багатофункціональної машини TRUXOR для населення отримало потужну підтримку з боку місцевого керівництва та депутатського корпусу.

Машина-амфібія у Житомирі
Машина-амфібія у Житомирі

"Рішення про придбання для товариства багатофункціональної машини "TRUXOR" підтримало керівництво товариства та депутатський корпус, адже від того, в якому стані головна водна артерія - річка Случ, залежить екологічне благополуччя міста та якість води. Нарешті Звягель отримав для цього потужний інструмент", - повідомила Звягельська міська рада.

Машина-амфібія у Житомирі
Машина-амфібія у Житомирі

Це розглядається як значний крок на шляху до збереження екологічного здоров'я міста та забезпечення якості води річки Случ, яка є головною водною артерією в цьому районі.

Тепер Звягель має цінний інструмент для вирішення цих життєво важливих проблем.

Читайте також:

Можна отримати 5,8 тисяч на одну особу: кому належить виплати і як їх оформити

Їх хоче купити кожен: названо 10 автомобілів, які найбільше зросли в ціні

Це має знати кожен: яку дозу солі можна вживати протягом дня