У Маріуполі створили винятковий ЗАЗ-968М, мабуть, один із найпривабливіших екземплярів, які можна зустріти на дорозі. Цей автомобіль зазнав ряду нетрадиційних модифікацій, відмінною рисою яких стали ножичні двері в стилі Ламбо.

Гордий власник цього автомобіля поділився у своєму онлайн-блозі інформацією про унікальну трансформацію Запорожця 1994 року випуску.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Модифікації цього «Запорожця» було виконано ретельно. Наприклад, незвичайні двері не просто відчиняються і зачиняються; вони роблять це з бездоганною витонченістю завдяки використанню гідравлічних упорів, по два на кожних дверях.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Крім того, автомобіль оснащений заниженою підвіскою та колесами, що відповідає культурі Stance. Усередині ви знайдете шкіряні сидіння Alfa Romeo і важіль коробки, виконаний у формі поршня.

Під капотом автомобіль залишається вірним своїм корінням зі стандартним 1,2-літровим двигуном потужністю 40 кінських сил.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Модифікація ЗАЗ-968М у Маріуполі – свідчення неминущої пристрасті до автомобільної майстерності та кастомізації серед автолюбителів.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Унікальні та сміливі оновлення цього класичного автомобіля відображають креативність та відданість його власника, демонструючи автомобіль як вираз особистого стилю та предмет гордості маріупольської автомобільної спільноти.

Читайте також:

Іменини 20 жовтня: кого треба привітати із Днем ангела цього дня. Список імен

Церковне свято 20 жовтня: що заборонено робити, щоб не вигнати удачу з дому

Швидко, смачно та бюджетно: рецепт "лінивих" млинців по-фінськи в духовці