Покриття коліс автомобіля дошками – унікальне рішення, яке японські водії вигадали для вирішення специфічної проблеми – захисту своїх транспортних засобів від бродячих собак. Ось чому цю практику дотримуються в Японії і чим вона може бути корисним лайфхаком для інших:

У деяких японських містах вулицями тиняється значна популяція бездомних собак. Ці собаки схильні мітити свою територію, причому іноді роблять це на колесах припаркованих автомобілів.

Японські водії використовують дошки або дерев'яні дошки, щоб прикрити колеса свого автомобіля під час паркування. Ці дошки створюють незручну поверхню для собак, заважаючи їм маркувати шини.

Кут нахилу, створюваний дошками, незручний для собак, тому вони вважають за краще вибирати більш сприятливе місце. В результаті колеса позбавляються собачого маркування, а салон автомобіля залишається без запаху.

Це геніальне рішення є ефективним і може бути використане будь-ким, хто зіткнувся з аналогічною проблемою з бездомними собаками. Зберігаючи в багажнику набір дерев'яних дощок, ви можете легко розмістити їх біля коліс вашого автомобіля при паркуванні в місцях, які часто відвідують бездомні собаки, тим самим запобігаючи небажаним слідам і запахам. Це практичний та гуманний спосіб захистити ваш автомобіль від поширеної проблеми у певних регіонах.

Читайте також:

Це знадобиться кожному: як відрізнити підроблену сметану від справжньої та якісної. Простий трюк

Ви будете здивовані чистоті речей: для чого багато господинь кидають у пральну машинку губку для посуду

Багато власників машин про це не знали: чи можна змішувати рідини, що охолоджують, різного кольору.