Характерний і досить незвичайний ЗАЗ-965 в даний час доступний для покупки в Литві за ціною 8000 євро. Цей унікальний автомобіль оснащений 1,4-літровим двигуном General Motors, автоматичною коробкою передач та дисковими гальмами на всіх колесах. Інтер'єр був оновлений: сидіння зі стьобаною шкірою, більш сучасна панель приладів і рульове колесо.

Що відрізняє цей автомобіль, це його причіп, зроблений із задньої частини іншого автомобіля ЗАЗ і пофарбований у відповідний колір. Усередині трейлера знаходиться портативна броварня, що робить цю комбінацію автомобіля та причепа воістину єдиною у своєму роді.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Цей незвичайний ЗАЗ-965 з його незвичайними модифікаціями та переносною пивоварнею у відповідному причепі виділяється як справді унікальний та привабливий автомобіль. Поєднання сучасних модернізацій, таких як двигун General Motors та автоматична коробка передач з ностальгічним дизайном, як у ЗАЗ-965, додає йому ексцентричного зачарування. Якщо ви автолюбитель і шукаєте щось незвичайне, можливо варто розглянути цей автомобіль, особливо якщо ви любите мобільні пивоварні.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Читайте також:

Церковне свято 9 жовтня: що заборонено робити цього дня і чому не можна згадувати минуле

Будуть великі проблеми: хто з українців ризикує залишитись без виплат і що потрібно знати

Остерігайтеся неприємностей у дорозі: чому в дощ можуть погано працювати гальма