При підготовці автомобіля до різних ситуацій та надзвичайних ситуацій вкрай важливо мати добре обладнаний бардачок. У той час як чоловіки часто тримають у своєму автомобілі найнеобхідніше, жінки вважають за краще бути готовими на всі випадки життя. Ось список речей, які необхідно мати у машині на випадок непередбачених ситуацій:

Тримайте запас мішків для сміття в ящику рукавички, щоб підтримувати чистоту всередині. Це особливо корисно, якщо у вас є діти, оскільки вони часто створюють безладдя.

Пилочка для ногтей.

Пилочка для нігтів може стати в нагоді не тільки для нігтів, але і для чищення двірників. Це зручно для видалення бруду або льоду, що прилип до двірників.

Дезінфекційний засіб для рук.

Крім дезінфекції рук, дезінфікуючий засіб для рук зі спиртом може допомогти відтанути замерзлі замки та дверні ручки в холодну погоду.

Зубна паста.

Зубну пасту можна використовувати для полірування каламутних або тьмяних фар, щоб вони світили яскравіше та покращували видимість на дорозі.

Запасні шкарпетки.

Запасні шкарпетки можна використовувати для захисту двірників від примерзання до скла та забезпечення кращого зчеплення з дорогою в екстрених ситуаціях під час штовхання автомобіля.

Не забудьте зберігати ці предмети в бардачку вашого автомобіля, щоб бути готовим до різних сценаріїв та забезпечити більш плавне та комфортне водіння.

Читайте також:

Тарілку розмітять за лічені хвилини: рецепт крабових паличок у клярі

Не пропустіть цей важливий термін: до 5 жовтня потрібно встигнути передати свідчення лічильників

Важлива хитрість: у чому потрібно замочити часник озимий, щоб отримати небачений урожай