Відкриття колекції класичних автомобілів, деякі з яких перебувають у первозданному стані з надзвичайно невеликим пробігом, є справжньою знахідкою для автолюбителів та колекціонерів. Асортимент Chevrolet Corvettes, Camaros та інших знакових автомобілів, що охоплює кілька десятиліть, є свідченням пристрасті їхнього покійного власника Ерла Траммелла.

Про це повідомляється на сайті "autocentre", посилаючись на відеоролик з унікальними автомобілями.

Ці класичні автомобілі, у тому числі Chevrolet Corvette ZR-1 1990, Corvette 35th Anniversary 1988 і багато інших, дозволяють заглянути в історію автомобілебудування. Рішення спадкоємців Ерла Траммелла продати колекцію на аукціоні наступної весни надає унікальну можливість колекціонерам та ентузіастам придбати ці старовинні автомобілі, кожен з яких має свою унікальну історію та чарівність.

Знахідка автомобілів: скрін з відео
Знахідка автомобілів: скрін з відео

Знахідка автомобілів: скрін з відео
Знахідка автомобілів: скрін з відео

Ринок класичних автомобілів 1950-1980-х років залишається сильним, і ці коштовності, що добре збереглися, ймовірно, коштуватимуть досить дорого. Крім своєї грошової цінності, вони є частиною автомобільної спадщини, що відображає дух кожної епохи, в якій вони були вироблені. Цікаво буде дізнатися про результати аукціону та дізнатися, хто стане новими зберігачами цих чудових автомобілів.

Читайте також:

Від цього запаху потечуть слинки: рецепт грибних котлет у сирному соусі

Краще це перевірити: яким має бути тиск у шинах, щоб вони не зіпсувалися за один сезон

Гроші просто на землі: для чого українці збирають каштани у парках і скільки за них платять