Один автолюбитель ламає стереотипи своєю пристрастю до відновлення та тюнінгу ЗАЗ-968М 1985 року випуску, автомобіля, який часто висміюють за його нетрадиційний дизайн та простоту. Для багатьох автомобілі «Запорожець», такі як ЗАЗ-968М, є символами епохи, що минула, часто предметом жартів. Однак деякі автомобілісти мають іншу точку зору. Деякі цінують ці автомобілі за їхню простоту, довговічність та позашляхові можливості.

Любов до автомобілів "Запорожець" почалася у автомобілістів, коли з'явилася модель ЗАЗ-968М. Так, деяких людей зацікавила їхня міцність і думка про те, що їх можна легко відремонтувати навіть у дорозі. У якості істотні переваги підкреслюється простота, міцність і простота обслуговування автомобіля.

Тюнінг ЗАЗ-968М
Тюнінг ЗАЗ-968М

У власника цього екземпляра є сім автомобілів "Запорожець", але зараз він зосередився на двох. Один служить автомобілем-донором, допомагаючи йому з технічними оглядами та запчастинами.

Тюнінг ЗАЗ-968М
Тюнінг ЗАЗ-968М

Незвичайний модифікований автомобіль має різні модифікації та апгрейди, у тому числі виготовлені на замовлення деталі, такі як роздвоєний вихлоп, проставки, патрубки, дверні картки та елементи передньої панелі. Сидіння не оригінальні, передні від Опель Кадетт, задні від Хонди Цивік.

Тюнінг ЗАЗ-968М
Тюнінг ЗАЗ-968М

Незважаючи на те, що ЗАЗ-968М було вкладено гроші та сили, ентузіаст знаходить задоволення від процесу.

Тюнінг ЗАЗ-968М
Тюнінг ЗАЗ-968М

Хоча деякі можуть засумніватися в доцільності інвестування в автомобіль із низькою початковою вартістю, варто визнати, що цей ЗАЗ має досить незвичайний вигляд.

Читайте також:

Секрет, про який знають не всі: навіщо досвідчені водії завжди возять у багажнику пачку харчової соди

Від таких ласощів важко відмовитись: рецепт пирога "Заливний лаваш" з м'ясним фаршем

За якими ознаками зрозуміти, що у людини прихований інфаркт