Незвичайний і химерний витвір, що нагадує щось, зроблене дитиною із пластиліну, виставлено на продаж за досить кругленьку суму. Цей своєрідний автомобіль схожий на болід "Формули-1" від Ferrari і народився в Запоріжжі, Україна. У минулому житті він носив прізвисько «вухатий».

Під химерних та химерних пропорцій склопластикового кузова цього «автомобіля» ви виявите оригінальні вузли та агрегати ЗАЗ 968. Ззаду розташувався стандартний 42-сильний двигун від «Запорожця». Що стосується продуктивності, цей своєрідний автомобіль, можливо, не має захоплюючої динаміки і пронизливого звуку двигуна, властивих справжній машині Формули 1, але він, безумовно, притягує погляди.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Проте що справді вражаюче в цій машині, зібраній у гаражі, так це ціна, яку продавець просить за свій «FRAARI 1» — приголомшливі 12 500 доларів. Ця разюча ціна додає ще один рівень інтриги цього унікального творіння, яке, здається, є сумішшю примхи і ностальгії.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Цей незвичайний «ФРААРІ 1» справді є сумішшю примхи та ностальгії, поєднуючи в собі грайливу естетику дитячої уяви з елементами класичного автомобіля «Запорожець». Хоча його ціна може здатися високою для автомобіля, який є скоріше предметом розмови, ніж високопродуктивною гоночною машиною, вона є свідченням привабливості унікальних та ексцентричних творів у світі автолюбителів. Деякі покупці, можливо, захочуть заплатити більше за унікальний і приголомшливий твір автомобільного мистецтва, що виділяється з натовпу і стає цікавим доповненням до світу незвичайних автомобілів, виготовлених на індивідуальне замовлення.

Читайте також:

Небезпечний жовтень: мольфар назвав міста, яким Росія готує потужні удари

Ви будете захоплені цим смаком: рецепт малосольної скумбрії, що робиться у пляшці

І все-таки його можна позбутися: як вивести хрін з городу раз і назавжди. Проста хитрість