У мережі розмістили дуже цікаву інформацію щодо б/в автомобілів, які досі виглядають дорожчими за їхню вартість. Так, є думка, що вони ніколи не втратить своєї актуальності.

Про це пише «finance»

Вважається, що позашляховик Land Rover Range Rover 2014 має розкішний зовнішній вигляд, який суперечить його реальній вартості. На думку експертів порталу HotCars, які склали список розкішних автомобілів, які здаються дорожчими, ніж вони є насправді, Range Rover 2014 має преміальний вигляд і добре оснащений, проте його середня ціна на вторинному ринку становить всього $32 995.

На другому місці списку знаходиться Maserati Quattroporte 2008 випуску, який можна придбати в середньому за 17 900 доларів.

Замикає трійку лідерів розкішний седан Alpina B7 2010 модельного року, середня ціна якого на вторинному ринку становить близько 20 000 доларів.

У цьому списку представлені старі автомобілі, які здаються дорожчими, ніж їхня реальна ринкова вартість.

Інфографіка
Інфографіка

Також ці автомобілі не тільки становлять велику цінність для покупців, але й пропонують відчуття розкоші без високої ціни. Коли справа доходить до того, щоб заявити про себе зі стилем та елегантністю, ці автомобілі доводять, що вам не завжди потрібно витрачати гроші, щоб насолоджуватися чудовими речами у житті. Отже, для тих, хто хоче привернути увагу, не спустошуючи при цьому свої гаманці, ці варіанти є привабливою пропозицією у світі доступної розкоші.

Читайте також:

Постійно здається, що їх мало: рецепт швидких грінок "Холостяк" з яйцем, сиром та цибулею

Холодів не передбачається, літо повертається: якою буде погода до кінця тижня

Путін готується до ще більш масштабних військових дій, а не до миру: глава Литви розкрив плани Кремля