ЗАЗ-965, класичний автомобіль радянської епохи, перетворився на хот-род з деякими вражаючими модифікаціями. Автомобіль може похвалитися двома двигунами загальною потужністю 300 кінських сил, встановленими на одній осі. Завдяки відносно невеликій вазі (570 кг) та здвоєним двигунам ЗАЗ може розганятися від 0 до 100 км/год всього за 3,4 секунди, що робить його виключно швидким.

Лише обмежена кількість автомобілів у всьому світі може розганятися до 100 км/год за 4 секунди. Наприклад, у популярної Tesla Model S це займає 3,5 секунд, а у серійного BMW 3-Series 330i AT - 5,8 секунд. Навіть Porsche 911 3.0 PDK Carrera 4S Cabriolet потрібно 3,6 секунди, щоб розігнатися до 100 км/год.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Цей унікальний ЗАЗ-965 можна побачити у музеї. Він оснащений двома 150-сильними двигунами на вісь, що забезпечують вражаючу продуктивність. Автомобіль також має повний привід та оновлений зовнішній вигляд з обтічними рисами, великими повітрозабірниками та антикрилом на даху.

Модифікований ЗАЗ
Модифікований ЗАЗ

Автомобіль був перетворений на майстер Shif Custom в США з використанням компонентів від Porsche Boxster S першого покоління. Результатом є злиття класичного стилю «Запорожця» з сучасними характеристиками Porsche, що пропонує унікальні враження від водіння.

Читайте також:

Росіяни вкрали найвідоміший український серіал та видають його за свій

Це вже істерика: у Росії почали масово продавати військову техніку. На продаж виставляють цілі склади. Фото

На холодильник доведеться вішати замок: рецепт найсмачнішого бананового молока, яке може зробити кожен