Купуючи машину на вторинному ринку, українці прагнуть не лише заощадити, а й придбати надійний транспорт, який завжди врятує.

Експерти радять, щоб убезпечити себе від купи неприємних недоліків, вирішення яких, можливо, обійдеться дорожче, ніж заощаджена на купівлі машини сума, вибирати машини ретельно та ретельно.

А також виключити зі списку недорогі автомобілі, які найчастіше ламаються і можуть стати справжнім головним болем для нових власників, пише wheel-news.

Йдеться про такі авто:

Dodge Dart
Цей передньопривідний седан D-класу з'явився у 2012 році. Побудовано автомобіль на платформі Alfa Romeo Giulietta.

Opel Astra
Не ведіться на низький цінник: названі топ-5 автомобілів, що дуже ламаються Компактний автомобіль, що з'явився в 1991 на заміну популярної моделі Opel Kadett.

Chrysler 200
Автомобіль є наступником популярного Chrysler Sebring, який залишив ринок у 2010 році. Під капотом моделі знаходиться 2,4-літровий агрегат з 4- або 6-ступінчастою трансмісією.

Автомобіль Citroen C3
приваблює своїм зовнішнім виглядом, а дилери похвалюють салон моделі. Однак не поспішайте купувати цю модель, адже потім не позбавтеся клопоту.

Додж Подорож

7-місний середньорозмірний кросовер компанії Dodge з'явився у 2008 році. За цей період автомобіль так і не зміг удосконалитись та покращити свої характеристики.

Читайте також:

Чи потрібно знімати готівку з карток і робити заначки: українцям розповіли, чого чекати восени та взимку

Ви про таких не знали: як виглядали незвичайні машини Ford-молодшого. Фото

"Почали готувати потужний вересень": Зеленський порадував українців. Чого чекати