Група фахівців із Запоріжжя (Україна) реалізувала незвичайний тюнінг-проект ЗАЗ «Славута», популярного, але часто критикованого автомобіля через його дизайн та потужність. Ці фахівці знайшли спосіб перетворити «Славуту» на стильний універсал.

Трансформація передбачає подовження кузова автомобіля з використанням таких матеріалів, як скловолокно та інших міцних матеріалів. Крім того, автомобілю можна надати двоколірний зовнішній вигляд та оснастити його сучасними колесами, що підвищить його загальну естетичну привабливість.

Цей тюнінг-проект пропонує інноваційне рішення для тих, хто цінує доступність та практичність ЗАЗ Славута, але бажає більш стильного та просторого автомобіля.

Незвичайний тюнінг ЗАЗ Славута
Незвичайний тюнінг ЗАЗ Славута

Крім цього, треба наголосити, що такі проекти умільці робили ще у 2018-му році, проте зараз доля машин і самої майстерні не відома.

Незвичайний тюнінг ЗАЗ Славута
Незвичайний тюнінг ЗАЗ Славута

Варто зазначити, що чимало користувачів у мережі звернули увагу на цей автомобіль. Вони не змогли пройти повз публікацію і почали залишати відгуки під нею.

Незвичайний тюнінг ЗАЗ Славута
Незвичайний тюнінг ЗАЗ Славута

"Шкода, не було цих умільців раніше - була у мене свого часу "Славута", зробив би такий універсал!" по місту мало жере", "А класно виглядає! Стильно і головне містко", - пишуть відгуки користувачі соцмережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Читайте також:

Російським льотчикам, які намагалися атакувати Київ, транслювали по зв'язку похоронний марш. Що відомо

Що потрібно зробити з трояндами восени, щоб наступного року вони здивували вас пишним цвітінням

Такого він ще не видавав: Путін розповів про нові озброєння, які працюють за іншими законами фізики.