У столиці України все ж взяли інтерв'ю у "легенди", яка нібито два роки прожила в старому ВАЗ-2101

Про те, що місті Києва вже кілька років спостерігають за пригодами літнього чоловіка, який начебто не має постійного місця проживання, і ночує у своєму автомобілі, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пише паблік "Київ Оперативний".

Зокрема, чоловік похилого віку, представляється Маратом, і стверджує, що йому вже виповнилося 82 роки, але це не заважає йому замість того, щоб піти на заслужений відпочинок, постійно випрошувати гроші на ремонт автомобіля, і, природно собі "на їжу". Марат стверджує, що машина постійно ламається, а випрошеного за день вистачає тільки на одне приймання їжі. Втім, по його життєрадісному пухкому обличчю важко визначити точний вік і обсяг його апетиту.

ВАЗ-2101
ВАЗ-2101
ВАЗ-2101

Деякі користувачі соціальної мережі помітили, що ще минулого року жебрак співав зовсім інші пісні про те, у нього є родичі у Львові. Але цього разу, він повідомив, що його житло згоріло в місті Шостка, Сумської області.

Дарма, що він, начебто, вже встиг звести фундамент нового будинку, це не зупиняє дідуся Марата від подорожей по всій Україні. Схоже, що споруда все ж уявна, як і його вік.

Відзначимо, що автомобіль "шукача пригод" знаходиться у відмінному стані, і, судячи з усього, свої "Жигулі" він оберігає, трохи краще рідного будинку, нового фундаменту або згорілої квартири. Швидше за все, що ця "місцева легенда" київських доріг так ніколи й не розлучиться зі своїм автомобілем, і буде і далі просити гроші у довірливих водіїв.

Повна версія гостроцікавого інтерв'ю доступна трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що житель Кропивницького змайстрував справжній електромобіль на базі ЗАЗ-965.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що болгарське тюнінг-ательє створило на замовлення ексклюзивний розкішний автомобіль на базі ВАЗ-2101.

А до цього ми розповідали про те, що у Києві випадково зняли розкішний кортеж з "Rolls-Royce" і "Range Rover"у банального "МакДональдза".