Менше місяця залишилося до запуску унікальної послуги в Ризі: похмільного автобуса. Як повідомляє «24tv», для тих, хто прокидається у поганому настрої після нічних веселощів, але все одно має йти на роботу, ця служба на виклик надасть допомогу. На відміну від звичайного автобуса, ця послуга буде надіслана на запит.

Повідомляється, що у такому разі приїде команда на спеціальному автобусі, щоб допомогти людям, які бажають оговтатися від наслідків бурхливої ​​ночі. Звичайно, за цю зручність доводиться платити, але для багатьох допомога того варта.

Ідея похмільного автобуса виникла у групи організаторів заходів, які зараз працюють над проведенням найбільших вечірок в історії Латвії. Розуміючи, що наступного ранку деякі любителі вечірок можуть почуватися не найкращим чином, вони задумали цю ідею як рішення, яке допоможе людям швидко прийти в норму.

Автобус: скрін з відео
Автобус: скрін з відео

Те, що почалося як гумористична ідея, швидко набрало обертів, і багато хто висловив ентузіазм щодо такої послуги.

Процес простий: ви викликаєте автобус до місця, і вам залишається тільки сісти на нього. Про решту подбає бортовий медичний персонал, гарантуючи, що ви будете готові до нового дня.

Концепція похмільного автобуса, запуск якого запланований на кінець травня, не є зовсім новим. Подібні послуги досягли успіху в Лас-Вегасі, відомої столиці світу тусовки, де вони придбали клієнтуру.

Читайте також:

Ви про це сильно пошкодуєте: під якими деревами навесні краще не ставити свій автомобіль

Через який час сяде акумулятор, якщо ваш автомобіль довго простоює: будьте готові

Як захистити автомобіль у град: важливі поради, які допоможуть кожному водієві