У мережі було оприлюднено унікальну публікацію, присвячену легендарному радянському автомобілю. Зараз йтиметься про модифікованого Запорожця, який, найімовірніше, було помічено за кордоном.

Відповідну публікацію було розміщено в Instagram-акаунті «zazmyzaz»

Ні для кого не секрет, що старі Запорожці є справжньою легендою. Хоча вони не випускаються вже довгий час, ці автомобілі користуються неймовірною популярністю і сьогодні.

Проте особливу увагу у соціальній мережі привернув модифікований Запорожець із дуже гарними фарами, який був пофарбований у чорний матовий колір. На даний момент невідомо: чи це плівка, чи фарба, проте, виглядає автомобіль явно агресивно і навіть трохи жахаюче.

Також особливу увагу потрібно приділити номерним знакам цього тюнінгованого радянського авто. Так, не важко здогадатися, що ця машина знаходиться за кордоном.

Варто зазначити, що навіть у 2023 році можна спостерігати чимало ентузіастів та любителів Запорожців. Так, автомобілісти найчастіше купують старі машини від ЗАЗ, щоб модифікувати їх, виявляючи неймовірний креатив, майстерність та винахідливість.

Вже далеко ні для кого не секрет, що Запорожці мають особливий попит, щоб зробити з них справжню «родзинку».

Читайте також:

Путін зірвався на повну: дев'ятикласників, які провалили іспити, відправлятимуть на військові заводи

Спробувавши один раз, його готують постійно: рецепт справжнього львівського пирога з картоплею, цибулею та гречкою

Хитрість поліцейських: як патрульний навіть без алкотестера може зрозуміти, що ви нещодавно випивали