У мережі показали цікавий автомобіль, який простояв на одному місці 25 років

По всій Україні як і раніше" розкидано " величезну кількість капсул часу, які являють собою гаражі або приміщення, в яких на десятки років залишають старі автомобілі, за рахунок чого вони відмінно зберігаються і підвищуються в ціні. З іншого боку, свого роду проблемою більшості капсул часу є те, що зберігаються в них здебільшого звичайні автомобілі радянського виробництва, рідко представляють якусь цінність. Іноді, однак, в подібних гаражах можна знайти і цікаві іномарки. Про одну з таких машин розповів Instagram-профіль "bolshoi_autoblog".

В одному з останніх постів були опубліковані фотографії вкрай цікавого автомобіля-Opel Rekord D 1977 року. Даний автомобіль, особливо такого року випуску і такої марки-річ дуже нетипова для білоруського міста Сморгонь, де його і знайшли.

Автомобіль простояв у гаражі не сходячи з місця протягом 25 років. Завдяки цьому його кузов знаходиться майже в ідеальному стані. Є, однак, і мінуси — двигуна під капотом Немає, раніше там стояв 1,7-літровий бензиновий агрегат. Через відсутність мотора машину поки не виходить навіть викотити з гаража. Продається машина всього за півтори тисячі доларів, так що знайшлося вже достатня кількість бажаючих її придбати.

Нагадаємо, що покоління Opel Rekord, яке означалося як D або Rekord II виходило в період з 1972 по 1977 рік і вигідно відрізнялося від минулих поколінь за рахунок збільшених габаритів і більш потужних двигунів. У його моторній гамі навіть був присутній 2,1-літровий дизельний агрегат. У парі з мотором працювала чотириступінчаста коробка передач.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилися фотографії того, як" Волгу " перетворюють на позашляховик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автолюбителі знайшли в повністю завареному гаражі новенький ЗАЗ - 968"Запорожець".

Також "Hyser" писав, що в Україні створили альтернативу знаменитій Tesla.