Суть здивувала цікаво оформлена вантажівка українського далекобійника

Багато автолюбителів забувають, що об'єктом тюнінгу можуть бути не тільки звичайні легкові машини, але і багатотонні вантажівка, і результат може теж вражати, особливо якщо все зроблено зі смаком. Західні далекобійники частенько тюнінгують свої вантажівки, а ось в Україні ця тема поки не так популярна, хоча окремі цікаві екземпляри є. Про один з таких розповів інформаційний портал "Авто Центр".

Український автолюбитель поставив собі за мету затюнінгувати свою вантажівку Volvo FH, яку жителі столиці могли бачити цієї весни на вулицях свого міста. Автомобіль кидається в очі великою кількістю хромованих деталей, які розташовуються на передній частині кузова, на повітроводах і решітці радіатора. Крім того, сам кузов теж пофарбований, власник вибрав яскраво жовтий колір, на якому синім кольором намальований цар звірів — лев.

Примітно, що декор, який далекобійник вибрав для свого автомобіля, більше підходив би вантажівкам інших марок, наприклад, лев більше підходить тягачам MAN, а напис King of the Road на бризковиках викликає асоціацію з маркою Scania, яку автолюбителі прозвали "королевою доріг". Втім, може, таким чином чоловік хотів показати, що саме його вантажівка увібрав в себе всі кращі якості конкурентів.

Так чи інакше, автомобіль дуже сильно виділяється в дорожньому потоці, тепер не тільки завдяки своїм габаритам, але і завдяки вдало підібраній зовнішності, за рахунок чого він радує і дивує українських автолюбителів і звичайних перехожих.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що користувачів мережі здивував тюнінг "Запорожця", виконаний у східному стилі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали унікальний прототип "Запорожця", двигун у якого розташовувався не ззаду, а спереду.

Також "Hyser" писав, що автолюбителів розчарувало те, як слабо ВАЗ попрацював над двигуном оновленого комерційного універсала Lada Largus.