Автолюбитель перетворив Старий "Запорожець" на стильний автомобіль з ламбо-дверима

На дворі 2021 рік і побачити на дорогах серед дорогих іномарок старенький "Запорожець"справжня рідкість. Однак незважаючи ні на що дітище Запорізького автомобілебудівного заводу не відходить в історію. Деякі автолюбителі люблять експериментувати і нерідко перетворюють старі й іржаві ЗАЗи в справжній витвір мистецтва. Один з таких виявили в Маріуполі. Про це розповів власник машини у своєму блозі в мережі.

Автолюбитель з Маріуполя створив один з найяскравіших ЗАЗ-968М, які тільки ще зустрічаються. "Запорожець" отримав ряд нестандартних доопрацювань, які повністю перевертають враження про цей автомобіль. Однією з головних родзинок стали ламбо-двері.

Тюнінг ЗАЗ-968М. Фото: drive2
Тюнінг ЗАЗ-968М. Фото: drive2

Відзначається, що даний екземпляр зійшов з конвеєра в 1994 році і незважаючи на свій вік виглядає дуже ефектно. До слова, власник доклав до автомобіля чимало сил, часу і грошей, оскільки робота була проведена колосальна. Наприклад, ті ж ламбо-двері: вони не просто опускаються і піднімаються, а роблять це плавно, так як оснащені гідроупорами, які розташовані на кожних дверях по дві штуки.

Тюнінг ЗАЗ-968М. Фото: drive2
Тюнінг ЗАЗ-968М. Фото: drive2

Також автолюбитель занизив підвіску і поставив колеса в дусі Стенс-культури. Особливі враження викликає також салон автомобіля, які зазнав ґрунтовні зміни. Зокрема в салон встановили шкіряні сидіння від Alfa Romeo і важіль коробки передач у вигляді поршня. Двигун власник міняти не став, тому незвичайний "Запорожець" підкорює дороги все на тому ж стандартному 1,2 літровому моторі потужністю 40 кінських сил.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі показали справжню капсулу часу: ідеальний Запорожець, який 30 років чекав своєї години завареному гаражі.

Також наш портал інформував, що у мережі показали Старий "Запорожець" на електротязі, який може розігнатися від нуля до сотні за 5 секунд.

Нагадаємо, що на продаж виставили незвичайний "Запорожець" з двигуном від "Жигулів".