На одному з німецьких майданчиків виставили на продаж радянський автомобіль ГАЗ-24 "Волга"1983 року випуску.

За авто, яке збереглося практично в ідеальному стані продавець планує виручити 8500 євро, що в перекладі на українську гривню дорівнює майже 285 тисяч гривень.

"Волга" знаходиться в німецькій комуні Шкопау.

На фото видно, що автомобіль знаходиться у відмінному стані, а на його кузові немає слідів корозії. Продавець зазначає, що ГАЗ технічно абсолютно справний.

Під капотом раритету знаходиться 2,5-літровий бензиновий двигун потужністю 95 кінських сил, який працює в парі з механічною трансмісією.

Салон авто також зберігся в хорошому стані. Сидіння оббиті червоною тканиною і шкірою, а приладова панель і торпедо мають дерев'яну обробку. У комплектацію "Волги" входить радянська радіомагнітола, запасне колесо в багажному відділенні, а також оригінальна інструкція з експлуатації. Єдиною проблемою даного лота є те, що 38-річний ГАЗ-24 не відповідає сучасним європейським нормам щодо викидів.

З 1983 року автомобіль проїхав 123,5 тисяч кілометрів.

Нагадаємо, що в Україні знайшли раритетну ГАЗ-3102 "Волга" 1989 року випуску, яка мало не пішла на металобрухт. Знайдений екземпляр дожив до наших днів не в найкращому стані. Корозія завдала досить серйозного удару по кузову, все стає зрозуміло тільки подивившись на передні крила і пороги.

ГАЗ-3102 "Волга". Фото: скріншот YouTube-відео
ГАЗ-3102 "Волга". Фото: скріншот YouTube-відео

Раніше Hyser писав про те, що у покинутому гаражі знайшли кремлівську "Волгу", яку робили тільки для іноземців і КДБ.

Також Hyser повідомляв, що автолюбитель схрестив Запорожець І УАЗ.

Нагадаємо, що у мережі показали рідкісну модель "Волги" , за якою ганялися роками.