"Шукачі раритетів" розкрили старий контейнер, і замість мотоцикла "Урал" раптово знайшли "Дніпро" в ідеальному стані

Відео, на якому блогер Roma Urraco і його друзі, відшукали господаря покинутого контейнера, після чого екстрено відвезли знахідку, опубліковано в YouTube.

Відзначимо, що компанії "ентузіастів-перекупів" все ж довелося потрудитися, перш ніж вони дісталися до мотоцикла "Дніпро" МТ-11. Зовні мотоцикл начебто перебуває в заводському стані, як стверджує і його власник. Екземпляр спочатку прийняли за схожий "Урал", але це тільки говорить про глибокі пізнання блогерів.

Втім, можемо тільки порадіти за Рому, бо ці "ентузіасти" все ж встигли урвати раритет з пробігом всього лише в 124 кілометри. Дану "капсулу часу" спішно завантажили на евакуатор, і відвезли в невідомому напрямку, після чого обтерли пил, і, схоже, незабаром продадуть охочим за оптимальною ціною.

"Дніпро" МТ-11. Фото: скріншот YouTube-відео.
"Дніпро" МТ-11. Фото: скріншот YouTube-відео.

Нагадаємо, що вперше важкі мотоцикли "Дніпро" зійшли з конвеєра в 1968 році, а вироблялися на мотоциклетному заводі міста Києва (КМЗ). Ці транспортні засоби набули поширення не тільки в межах Радянського Союзу: мотоцикли активно експортували в Європу, країни Південної та Північної Америки, і незліченна кількість інших країн. Такий підвищений попит дозволив заводу розвиватися і розробляти нові, більш досконалі моделі мототехніки.

Виробляти саме цю модель, МТ-11, почали в середині 80-х років минулого століття - на заміну старішої моделі МТ-10-36. І саме ця модель "Київського мотоциклетного заводу", стала найбільш популярною, всупереч тому, що було випущено величезну кількість інших моделей мототранспорту різного призначення.

Відео, на якому можна розглянути, з яким величезним трудом відеоблогери витягують на світ радянську класику, можна побачити трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що у Росії розпродають величезну колекцію "ВАЗів" за колосальну суму.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що у столиці України випадково виявили покинуте кладовище раритетних автомобілів.

А до цього ми розповідали про те, що через дефіцит автомобільного палива, в Україні можуть піднятися ціни на бензин, газ і ДП.