У Росії продають велику колекцію ВАЗів за колосальну суму

У Росії продають цілу колекцію автомобілів Lada. Всього пропонується 16 екземплярів ціна кожного становить 1 мільйон рублів, що близько 13 тисяч доларів. Про це пишуть РосЗМІ.

За словами продавця свою колекцію він збирав багато років, але зібрати вдалося майже весь модельний ряд Lada. На продаж виставлені ВАЗ-2102, 2103, 2105, а також моделі 2106, 2108 і 2109. Також бажаючі можуть придбати рідкісну "Самару" в кузові кабріолет, "Копійку" і "Сімку".

Автомобіль ВАЗ. Фото з мережі
Автомобіль ВАЗ. Фото з мережі

Власник колекції зазначив, що всі транспортні засоби знаходяться в ідеальному стані як зовні, так і технічно. Підкреслюється, що майже у всіх представлених автомобілів немає пробігу, тому в колекції знаходяться фактично нові автомобілі. За словами продавця лише кілька автомобілів Lada мають мінімальні показання одометра.

Автомобіль ВАЗ. Фото з мережі
Автомобіль ВАЗ. Фото з мережі

Власник готовий розлучитися зі своєю колекцією автомобілів, проте зовсім не дарма. За всі 16 автомобілів він просить 16 мільйонів рублів, що більше 211 тисяч доларів. Відповідно покупка окремо одного примірника обійдеться в 1 мільйон рублів (близько 13 тисяч доларів). За цю суму можна придбати сучасну іномарку, проте, ймовірно, знайдуться цінителі, які не пошкодують грошей і розкуплять колекцію.

Автомобіль ВАЗ. Фото з мережі
Автомобіль ВАЗ. Фото з мережі

До слова, дана пропозиція цілком можна назвати неймовірним, оскільки середня ринкова вартість моделей ВАЗ в ідеальному стані становить близько 300-500 тисяч рублів (близько 4-6, 5 тисячі доларів).

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі показали Старий "Запорожець" на електротязі, який може розігнатися від нуля до сотні за 5 секунд.

Також наш портал інформував, що у мережі показали справжню капсулу часу: ідеальний Запорожець, який 30 років простояв у завареному гаражі.

Нагадаємо, що автолюбителі схрестили старенький "Запорожець" з "УАЗом" і в результаті вийшов справжній "монстр", який своєю прохідністю дасть фору навіть танку.